Acıbadem Bodrum Hastanesi Açıldı

Acıbadem Bodrum Hastanesi Açıldı

Acıbadem Bodrum Hastanesi Açıldı

Bizi Takip Et


Acıbadem Bodrum Hastanesi, 11 Haziran 2012’de hasta kabulüne başladı. Hastaneden verilen bilgi şöyle:

“22 bin m2 alan üzerine kurulu hastane, çevrenin doğasına uyumlu mimarisi, hasta güvenliği ve konforunun ön plana çıktığı, bölgenin sağlık ihtiyaçlarının göz önünde tutulduğu bir anlayışla hizmete sunuldu.

Tıbbın her alanında hizmet veren hastanede özellikle girişimsel kardiyoloji, yetişkin ve çocuk kalp damar cerrahisi, radyoloji ve nükleer tıp alanlarında Bodrum ve çevresinin ihtiyacına yönelik özel hizmet veriliyor.

Ayrıca hava ambulanslarının inmesi için tasarlanmış heliport alanıyla hastaneye ulaşan her türlü acil hastaya müdahale edilebiliyor.”

TIBBIN HER BRANŞINDA HİZMET VERİYOR

Genel amaçlı hastane olarak konumlanan Acıbadem Bodrum Hastanesi, tıbbın her branşında 7/24 hizmet veriyor. Her tür ameliyatın gerçekleştirilebileceği 4 ameliyathane ve ileri teknoloji ile donatılmış yoğun bakım üniteleri de bulunuyor. Ayrı konumlandırılan KVC Yoğun Bakım Ünitesi’nde 5, Genel Yoğun Bakım Ünitesi’nde 6, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde 9 yatak bulunuyor. Anjiyo Gözlem Odası’nda ise 5 yatak yer alıyor.

Hastanenin acil servisi de Bodrumlulara kesintisiz hizmete devam ediyor. Ayrı ambulans ve hasta girişleri bulunan Acil Servis’te, her biri hasta güvenliği, konforu ve mahremiyetini maksimum düzeyde sağlayan müşahede odalarında, yetişkin, çocuk ve izolasyon için özel yataklar yer alıyor.

Hastanede Radyoloji Bölümü’nde Multislice Tomografi, Anjio CT, Dijital Mamografi, Ultrasonografi ve 1.5 Tesla MR gibi tanı cihazları yer alıyor. Nükleer Tıp alanında kullanılacak Gama Kamera ve PET CT cihazları da var.

HASTA ODALARI

Hastaların gün ışığından daha çok yararlanabilmelerine olanak sağlayacak şekilde konumlandırılan standart ve suit tipteki hasta odalarında, yapay ışıklandırma sistemi ise hastalara özel tasarlandı. Her biri gün ışığı alan dahili ve cerrahi yoğun bakım odaları, özellikle uzun süreli tedaviye ihtiyaç duyan hastaların iyileşme sürecine katkı sağlıyor.


İçeriği Paylaşın