Restoratif Diş Tedavisi Nedir, Nasıl Yapılır?

Dişlerdeki çarpıklık, ton farkları ya da kırıklar estetik, güzel ve çekici bir gülümsemenin önündeki en büyük engel oluşturur. Restoratif diş tedavileri ile gülüşünüzü yenileyebilir, doğal ve estetik gülümseme sunan tedaviler ile hayal ettiğiniz dişlere kavuşabilirsiniz.

Restoratif Diş Tedavisi Nedir, Nasıl Yapılır?

Bizi Takip Et


Dişlerdeki kırık, dizilim bozuklukları, çürük, diş eti hastalıkları ve ton farkları gibi problemleri düzeltmek, estetik açıdan mutluluk verici bir görüntü için uygulanan restoratif diş tedavileri, sağlıklı ve kalıcı gülümseme arzusunu bir araya getirir. Estetik, sağlık, ağız, diş ve çiğneme fonksiyonunu geri getiren bütünsel uygulama, özgüveni artırır. Sosyal ilişkilerin düzeltilmesine yardımcı olur. 

Dolgu, köprü, implant, protez, kanal ve diş eti tedavisi, kaplama veya zirkonyum kron gibi birçok uygulamanın hastanın ihtiyacına göre tek ya da kombine bir şekilde uygulanabildiği restoratif diş tedavileri, hasta ve diş hekimi arasında yapılan kapsamlı bir değerlendirme ile başlar. Dişlerin durumuna ve hastanın tedavi ihtiyacına göre uygun yöntem belirlenir.

Uygulanacak işlemin türüne, hastanın durumuna ve tedavinin karmaşıklığına bağlı olarak değişen tedavi sürecinde, basit dolgu uygulamaları birkaç dakika sürebilirken, kaplama veya köprü gibi daha kapsamlı tedaviler birkaç seans veya haftayı bulabilir. Dişlerin sağlığını ve görünümünü iyileştirerek ağız sağlığını koruyan, çiğneme fonksiyonunu iyileştiren restoratif diş tedavileri, uygulanan tedaviye, kullanılan materyallere ve hastanın bakımına bağlı olarak uzun süre kalıcılık sağlar. 


İçeriği Paylaşın